Models of how to calculate the electricity bill according to current rates

0
4


Subscribe to receive the most important news

The Liberation Electrical Engineering Department of the Buhaira Electricity Distribution Company prepared a number of models for the method of calculating an electricity bill, according to the current prices of the electricity strips.

Examples are as follows:

If the consumption is 50 kilowatt hours, it is equal to 20 pounds

50 * 0.38 = 19 pounds

Vs. customer service = 1 pound

If the consumption is 100 kilowatt hours, it is equal to 45 pounds

50 * 0.38 = 19 pounds

50 * 0.48 = 24 pounds

Vs. customer service = 2 pounds

If the consumption is 150 kilowatt hours, it equals 103.5 pounds

150 * 0.65 = 97.5 pounds

In return for customer service = 6 pounds

If the consumption is 250 kilowatt hours, it is equal to 189 pounds

200 * 0.65 = 130 pounds

50 * 0.96 = 48 pounds

In return for customer service = 11 pounds

If the consumption is 300 kilowatt hours, it is equal to 237 pounds

200 * 0.65 = 130 pounds

100 * 0.96 = 96 pounds

In return for customer service = 11 pounds

But if the consumption is 400 kilowatt hours equals 344 pounds

200 * 0.65 = 130 pounds

150 * 0.96 = 140 pounds

50 * 1.18 = 59 pounds

In exchange for customer service = 15 pounds

But if the consumption is 500 kilowatt hours equals 466 pounds

200 * 0.65 = 130 pounds

150 * 0.96 = 144 pounds

150 * 1.18 = 177 pounds

In exchange for customer service = 18 pounds

While the consumption was 600 kilowatt hours equal to 584 pounds

200 * 0.65 = 130 pounds

150 * 0.96 = 144 pounds

250 * 1.18 = 295 pounds

In exchange for customer service = 15 pounds

If the consumption is 650 kilowatt hours, it is equal to 643 pounds

200 * 0.65 = 130 pounds

150 * 0.96 = 144 pounds

300 * 1,118 = 354 pounds

In exchange for customer service = 15 pounds

If the consumption is 651 kilowatt hours, it is equal to 793 pounds

651 * 1,118 = 768.2 pounds

Customer service = 25 pounds

And if the consumption was 750 kilowatt hours equal to 910 pounds

750 * 1.118 = 885 pounds

Customer service = 25 pounds

In the case of consumption exceeding 1000 kilowatt hours, it is equal to 1205 pounds

1000 * 1.118 = 1180 pounds

In return for customer service = 25 pounds

If the consumption is 1,200 kilowatt hours, it is equal to 1780 pounds

1200 * 1.45 = 1740 pounds

In exchange for customer service = 40 pounds

If the consumption reaches 2000 kilowatt hours, it is equal to 2940 pounds

2000 * 1.45 = 2900 pounds

In return for customer service = 40 pounds

  • The situation in Egypt
  • Injuries
    110,319
  • Recovered
    100,847
  • Mortality
    6,429





Source link
https://www.almasryalyoum.com/news/details/2087001

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here